«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Oλοκληρώθηκε αυτές τις μέρες η πώληση του νησιού της ΟΞΥΑΣ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α      ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 την Παρασκευή  1η Μαρτίου 2013  ανακοινώθηκε ότι  ολοκληρώθηκε  αυτές τις μέρες η πώληση του νησιού της ΟΞΥΑΣ σε επιχειρηματία του Κατάρ. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους που με τόσο επίσημο τρόπο ξεπουλιέται η γή μας. Η περίπτωση  της ΟΞΥΑΣ βέβαια δεν απέχει τόσο πολύ από την Χαλκιδική  που ολόκληρο κομμάτι της έχει ξεπουληθεί στην καναδική εταιρεία εξόρυξης χρυσού και...
στον Μπόμπολα,  από το λιμάνι του Πειραιά που πουλήθηκε στην κινέζικη εταιρεία COSCO , την επικείμενη πώληση του Ερημίτη  στη Κασσιώπη  της Κέρκυρας  στην επικείμενη πώληση του αεροδρομίου  Κεφαλλονιάς και του   λιμανιού του  Αργοστολίου και γενικώτερα στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
    Αυτή είναι η άποψη της τρικομματικής κυβέρνησης   ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ   που λειτουργεί υπό τις εντολές της Τρόϊκας για το πώς θα βγούμε από την κρίση.
    Ξεπούλημα των πάντων, κατάργηση όλων των εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, απολύσεις, μείωση μισθών και συντάξεων, καταστρατήγηση όλων των δημοκρατικών κατακτήσεων και λειτουργία του κράτους σε καθεστώς χούντας.
   Το θέμα της πώλησης της ΟΞΥΑΣ δεν είναι εθνικιστικό, είναι ταξικό. Επάνω στις πλάτες μας ρίχνουν  μια κρίση που δεν είναι δική μας, είναι του καπιταλιστικού συστήματος και των τραπεζών, όταν όλοι ξέρουμε ότι το χρέος διογκώθηκε σκόπιμα μόνο και μόνο για να γίνει η Ελλάδα το πειραματόζωο της Ευρώπης και απαιτούν από μας να κάνουμε αιματηρές θυσίες για το καλό των πολυεθνικών εταιρειών που θα μας βάζουν να δουλεύουμε για 300,00  ευρώ , ενώ θα ξεπουλάνε τη χώρα μας
κομμάτι – κομμάτι.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΝ ΓΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
 Ζητάμε άμεσα από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, τον Δήμαρχο Ιθάκης τους Βουλευτές όλων των Ιονίων Νήσων, τους Περιφερειακούς άρχοντες να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια για το θέμα αυτό.
-Ε πίσης η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ Κεφαλλονιάς καλεί το ΚΚΕ και το ΣΎΡΙΖΑ σε κοινή σύσκεψη για το θέμα αυτό που να καταλήξει σε κοινή δράση.
-Ζητάμε από τον λαό των Ιονίων Νήσων να αντισταθεί στο ξεπούλημα της χώρας μας και να στρατευθεί στον αγώνα για να διώξουμε την Τρόϊκα και τις κυβερνήσεις της, καθώς και όλα τα δεινά που μας προκαλούν.
ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΜΕ:  NO PASSARAN

                                                                                             ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α      ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ