«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας
Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας καταγγέλλει ομάδα της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλή τον βουλευτή του Νομού, που στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 κατά την παρέμβασή τους απείλησαν φραστικά τους δημοτικούς συμβούλους.

Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο με τη Λαϊκή Συσπείρωση κ. Νίκος Μωραΐτης, με την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής, παίρνοντας το λόγο από τον...
πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό – φασιστικό κόμμα και ότι τα μέλη και στελέχη της δεν έχουν θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο» και ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο να τους κηρύξουν ανεπιθύμητους και να τους αποβάλλουν από την αίθουσα.
Μεγάλες ευθύνες όμως για το συγκεκριμένο γεγονός έχει και η Διοίκηση του Δήμου καθώς κανείς από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους όλων των υπολοίπων παρατάξεων δεν πήρε θέση για το θέμα. Αυτή η στάση είναι που «στρώνει το χαλί» στο ναζιστικό – φασιστικό μόρφωμα και ανοίγει δρόμους για την παρέμβασή τους στην περιοχή μας.
Καλούμε το λαό της περιοχής να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα από τη στάση αυτή των εκλεγμένων στο Δημοτικό Συμβούλιο και να τους καταδικάσει, στηρίζοντας στην πράξη την πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής και άλλων φασιστικών και ρατσιστικών φαινομένων.


Βόνιτσα, 18-04-2013