«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Δολοφονική επίθεση έξω από μπαρ στην Πάτρα

Δείτε το φωτογραφικό ντοκουμέντο καρε καρε 

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-4-2013) και ώρα 03:21, έξω από κατάστημα υγειονομικού  ενδιαφέροντος στη Πάτρα, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό δυο  ημεδαπών...

Ειδικότερα οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα  τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα,  εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις ημεδαποί (ηλικίας 35, 32 και 42 ετών), ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους.

Ο 35χρονος και ο 32χρονος διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο  «Άγιος Ανδρέας», όπου ο πρώτος υπέκυψε αμέσως στα τραύματα του, ενώ ο  δεύτερος κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Ο 42χρονος φέρει όλως ελαφρά  τραύματα.

Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9mm. Στο σημείο  μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και  νεκροψία-νεκροτομή.
Προανάκριση διενεργείται από την  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.