«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη 33χρονος στο Αγρίνιο για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 150 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (5-4-2013) το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 33χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν...
μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 151 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.


Συνελήφθη 50χρονος στο Αιτωλικό για να ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν 24 γραμμάρια κάνναβης περίπου

Συνελήφθη χθες (4-4-2013) το απόγευμα, στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Μεσολογγίου – Αιτωλικού, στο ύψος του Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 50 ετών σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στο όχημα 50χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν δυο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 23,6 γραμμαρίων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 50χρονου θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 Συνελήφθη στη Μυρτιά Ηλείας, ένας ακόμα καλλιεργητής ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν 103 δενδρύλλια και ένα κιλό κάνναβης.

Συνελήφθη σήμερα (5-4-2013) το μεσημέρι, στη Μυρτιά Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διάθεση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,  αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν έρευνα σε αποθήκη του 48χρονου στη Μυρτιά Ηλείας όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης μεγαλύτερη του ενός κιλού.
 Επίσης σε δυο θερμοκήπια που διατηρούσε ο 48χρονος, πολύ κοντά στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν τα εξής :

•    Εβδομήντα πέντε (75) φυτά κάνναβης σε ανάπτυξη.
•    Πέντε πλαστικά κυπελάκια και τριάντα δυο κυψελίδες στα οποία είχε σπαρθεί άγνωστος αριθμός σπόρων κάνναβης και είχαν φυτρώσει ήδη εικοσι δυο δενδρύλλια.
•    Έξι εκριζωμένα ξερά φυτά κάνναβης.
Τα θερμοκήπια που καλλιεργούνταν τα φυτά, περικλείονταν τόσο από φυσική κάλυψη ελαιοδέντρων, όσο και από τεχνητή κάλυψη αποτελούμενη από πλαστικά λάστιχα, τελάρα και ξερά καλάμια που είχαν τοποθετηθεί από το δράστη, κάθετα σε στοίβες και συστάδες, ώστε οι καλλιέργειες να μην είναι ορατές.
Επίσης κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 48χρονος για τη διάθεση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες ενεργήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός στο Ρίο για διαρρήξεις οχημάτων
Από την έως τώρα ερευνά έχουν εξιχνιαστεί 11 περιπτώσεις
Ο δράστης διερρήγνυε σταθμευμένα οχήματα στο πάρκιν του Νοσοκομείου του Ρίου
Συνελήφθη σήμερα (5-4-2013) πολύ νωρίς το πρωί, στο Ρίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 39 ετών, σε βάρος του οποίου και ενός ακόμα σύνεργου του, που αναζητείται από τις Αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, συνέλαβαν τον 39χρονο σε ταχυφαγειο στη περιοχή του Ρίου, αμέσως μετά την διάπραξη δυο διαρρήξεων σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ ο συνεργός κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Πιο συγκεκριμένα οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, εντόπιζαν σταθμευμένα οχήματα στο παρκιν του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, τα οποία διέρυγναν σπάζοντας τα τζάμια και αφαιρώντας κυρίως χρήματα ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έντεκα συνολικά περιπτώσεις διαρρήξεων σε σταθμευμένα οχήματα τις οποίες τέλεσαν οι δύο δράστες στο παρκιν του Νοσοκομείου στο Ρίου τον τελευταίο μήνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Το προανακριτικό έργο ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.



Συνελήφθησαν δυο ζωοκλέφτες στην Αμαλιάδα

Κατασχεθήκαν 31 συνολικά πρόβατα που είχαν αφαιρέσει

Οι δράστες κατείχαν και ασύρματο συντονισμένο στη συχνότητα της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (4-4-2013) το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφάλειας Αμαλιάδας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 45 και 26 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες (4-4-2013) τα ξημερώματα, οι δυο δράστες μετέβησαν σε στάβλο, 54χρονου ημεδαπού στη περιοχή « Κουρτίκι » Αμαλιάδας, όπου αφαίρεσαν είκοσι τρία συνολικά πρόβατα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, όπου μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών εντοπίστηκε την επόμενη μέρα το μεσημέρι ο 28χρονος.

Ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς τα 23 πρόβατα που είχαν αφαιρεθεί από το στάβλο του 54χρονου από τα οποία τα τέσσερα ήταν ήδη σφαγιασμένα.

Από την αστυνομική ερευνά που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δυο δράστες πριν ένα μήνα περίπου είχαν αφαιρέσει άλλα εννέα πρόβατα από κτήμα 63χρονης ημεδαπής στον Αμπελόκαμπο Ηλείας τα οποία βρέθηκαν και κατασχεθήκαν στο στάβλο του δεύτερου συλληφθέντα.

Όλα τα ζώα αποδόθηκαν στους παθόντες ενώ από τις έρευνες των αστυνομικών κατασχεθήκαν επίσης το φορτηγό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την διάπραξη των ζωοκλοπών καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
  
Επίσης στο όχημα των δυο δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένας ασύρματος πολυκαναλικός πομποδέκτης ο οποίος ήταν συντονισμένος στη συχνότητα του κέντρου Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.