«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Παναιτωλικός -ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 υπό βροχήν

Υπό βροχήν απόψε,μπροστά σε 3.500 περίπου θεατές,έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο Αγρίνιο.Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον φιλοδώρησε με δύο γκολ, σ' ένα γρήγορο μεν,αλλά νευρικό παιχνίδι λες και υπήρχε διαγωνισμός λαθών εκατέρωθεν.

Παρά την καθολική υπεροχή του στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός...
κινδύνεψε δύο φορές από τραγικά λάθη του Μπικέι,που όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Γιαννιώτες.

Τα λεπτά κυλούσαν,ο Παναιτωλικός συνέχιζε να έχει την κατοχή της μπάλας με μεγάλα μάλιστα ποσοστά (74%-26% και 62%-38%),αλλά δεν απειλούσε το ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωσπου στο 32' ο Μπόγιοβιτς κέρδισε φάουλ και ο Γκάλο εκτέλεσε αριστοτεχνικά στο παραθυράκι του Βελλίδη γράφοντας το 1-0.Στη φάση του φάουλ ο διαιτητής Παπαπέτρου έπρεπε να δείξει  κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του ΠΑΣ Μιχαήλ που ηταν τελευταίος και έκοψε με φάουλ τον Μπογιοβιτς σε προφανή θεση για γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,με καταρακτώδη βροχή κι ένα ακόμα γκολ για τον Παναιτωλικό.Ηταν το 46' όταν ο Μπόγιοβιτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, πλάσαρε στον επερχόμενο Καμαρά,ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στον ίδιο ρυθμό και υπό βροχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού,με τις δύο ομάδες να χάνουν από μια καταπληκτική ευκαιρία για γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.Καθοριστική η σωτήρια απόκρουση του Κούσα σε κενή εστία στο 80'.Και στο 89' ο Μελισσάς θα μπορούσε να γράψει το 3-0 εξ' επαφής,αλλά...

* "Γήπεδο γιορτή, εξέδρα φυλακή! Δεν είμαστε εγκληματίες, είμαστε... οπαδοί!",έγραφε το πανό των οργανωμένων! (φωτογραφία στην κορυφή)
* Δεν σταμάτησαν παρά τη βροχή να τραγουδούν οι οπαδοί του Παναιτωλικού
* Νίκη μετά από 4 αγωνιστικές για τον Παναιτωλικό (τρία 0-0 και ήττα από Πανθρακικό)!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ , Γκάλο , Μπικει , Κουσας , Μελισσας , Μακακης , Τζουνιορ , Γοδόι , Πόι (69' Σφακιανάκης) , Καμαρά (87' Πασάς) , Μπόγιοβιτς (93' Κουτσοσπύρος)

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (77' Κρητικός), Τσάβες, Βίλα (69' Γιάκος), Τσουκαλάς(82' Κεϊτά), Στρούνα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.
από Ζείδωρον