«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αναβίωσε ο παραδοσιακός Καραγκιόζης στο Παπαστράτειο μέγαρο Αγρινίου

 Τον αγαπημένο ήρωα Καραγκιόζη και τις υπόλοιπες φιγούρες του Θεάτρου Σκιών (Σιορ Διονύσιος, Μπαρμπαγιώργος, Κολλητήρια, Μορφονιός κτλ) αναβίωσε το Ελληνικό Παραδοσιακό Θέατρο Σκιών του Χρήστου Πατρινού τη Κυριακή (20/10) στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

 Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Καραγκιόζη παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ξεκαρδιστική κωμωδία «Το καμένο δέντρο και η περιπέτεια του Καραγκιόζη» σκορπίζοντας γέλιο, κέφι και χαρά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της εκδήλωσης. Η παράσταση με έντονο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον είχε στόχο να περάσει περιβαλλοντικά μηνύματα και...
να ευαισθητοποιήσει για την αξία και διατήρηση της φύσης.

  Ο κ. Πατρινός μετά το τέλος της παράστασης έδωσε την δυνατότητα στους μικρούς φίλους να τραγουδήσουν και να εκφραστούν μπροστά από την σκηνή ενώ ευχαρίστησε θερμά τους Αγρινιώτες που παραβρέθηκαν δίνοντας επόμενο ραντεβού με νέες ξεκαρδιστικές παραστάσεις που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ιδιαίτερα αυτό το καιρό.

 Συνεχίζοντας την παράδοση και έχοντας ως κύριο σκοπό τη διάσωση και διάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, ο κ. Πατρινός στην τριακονταετή-πενταετή πορεία συμβάλλει τόσο με τις παλαιές όσο και με τις νέες παραστάσεις στην ανάδειξη του λαϊκού αυτού θεάματος σ’ ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο με μεγάλη επιτυχία.













ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ “ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ”