«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας

...αφαιρώντας δέκα χάλκινα  καζάνια!
Δράστης είναι ένας 23χρονος ημεδαπός ο οποίος είναι ήδη φυλακισμένος

Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού πέντε κλοπές – διαρρήξεις οι οποίες  είχαν συμβεί στην Παλαιομάνινα  Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού για διάπραξη διακεκριμένων  κλοπών.
Ο δράστης των διαρρήξεων είναι...
ήδη τρόφιμος σε σωφρονιστικό κατάστημα  της Χώρας για παρόμοια αδικήματα ενώ τις ίδιες με αυτόν κατηγορίες  αντιμετωπίζουν δυο ακόμα συνεργοί του οι οποίοι αναζητούνται από τις  Αρχές.

Ειδικότερα οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, στην Παλαιομάνινα  Αιτωλοακαρνανίας διέπραξαν τις εξής κλοπές - διαρρήξεις :

• Την 5-11-2012 αποπειράθηκαν να διαρρήξουν αποθήκη αρτοποιείου.
• Την 7-11-2012 από ανασφάλιστο παράθυρο εισήλθαν στο ίδιο  κατάστημα όπου αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 3.500 ευρώ και το χρηματικό πόσο των 500 ευρώ σε κέρματα.
• Την 12-11-2012 από οικία κατοίκου της περιοχής αφαίρεσαν ένα  δίκυκλο μοτοποδήλατο.
• Κατά διάρκεια Σαββατοκύριακου το Φεβρουάριο του 2013,  διέρρηξαν ένα κατάστημα Προπό από το όποιο δεν αφαίρεσαν κάτι καθώς  και έναν πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής αφαιρώντας δέκα χάλκινα  καζάνια συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 23χρονου θα υποβληθεί άμεσα  στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για εμπλοκή  των δραστών και σε άλλα αδικήματα συνεχίζονται.