«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων!

 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου, στο γήπεδο του χωριού μας, η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων!
Να αναφέρουμε ότι, είναι από τις λίγες φορές όπου παίκτες της ομάδας του χωριού, συμμετέχουν σε μια τέτοια όμορφη πρωτοβουλία την οποία πήραν οι άνθρωποι της Διοίκησης. Οι παίκτες του Λεωνίδα Ζαχαράτου, αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο γήπεδο και πόζαραν με κέφι και…
επαγγελματισμό στο φωτογραφικό φακό του Γιώργου Πανταζόπουλου. Το φωτογραφικό υλικό, θα αποσταλεί σύντομα στον τοπικό τύπο, καθώς και  στις  ειδησεογραφικές - αθλητικές ιστοσελίδες του νομού μας, προκειμένου να συμβάλλει στην εν γένει προβολή της ομάδας και του χωριού…
Πριν λοιπόν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Καμαρούλας, όπου κέρδισε τελικά ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΕ 3-0,  οι ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με την επίσημη ασπρόμαυρη ριγέ εμφάνιση της σεζόν 2013-2014, και ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις το κλίμα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με πολλά πειράγματα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές να «στήνονται» μπροστά στο φακό, υπακούοντας πιστά στις «εντολές» του φωτογράφου!
Σας παρουσιάζουμε δύο από τις φωτογραφίες, η πρώτη με όλους τους αθλητές, τον προπονητή και μέλη της διοίκησης και η δεύτερη μόνο με τους ποδοσφαιριστές. Στη πρώτη φωτογραφία εμφανίζονται οι εξής ποδοσφαιριστές και παράγοντες, ξεκινώντας από κάτω αριστερά στην  πρώτη σειρά: Γιάννης Στρατόπουλος, Γιάννης Μυλωνάς, Στράτος Κουτρούμπας (τερματοφύλακας), Φώτης Πεσλής, Λεωνίδας Καραλής, Μάκης Μπελεβώνης. Στη μεσαία σειρά: Γεράσιμος Μπελεβώνης (παράγοντας), Μάρκος Διονυσάτος, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Νίκος Μυλωνάς, Χρήστος Ζαρκαβέλης (τερματοφύλακας), Γιώργος Ψιλογιαννόπουλος, Νώντας Καρασάββας, Νίκος Μιγδάκης,  Λεωνίδας Ζαχαράτος (προπονητής),  Άγγελος Πολύζος (παράγοντας), Σπύρος Κατωπόδης (Πρόεδρος).
Στην πάνω σειρά: Θωμάς Δρογούτης, Κώστας Ρεπετσάς, Δημήτρης Γρέντζελος, Κώστας Στρατόπουλος, Πάνος Νταλακούρας, Γιάννης Πεσλής.
 Καλές και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων!


ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
www.kalyvia.gr

Γ.Π.