«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη 37χρονος στη Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας για οπλοκατοχή 
Κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο και ένα κυνηγετικό όπλο

Συνελήφθη χθες (8/10/2013) το πρωί, στη Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας σε συνεργασία με  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη  οπλοκατοχή.
Ειδικότερα...
σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε αποθήκη του  37χρονου, σε αγροτική περιοχή, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα λειτουργικό  πολεμικό τυφέκιο «enfield”  και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο  κατείχε παράνομα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
 Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού στο Αίγιο για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και  πακέτα  με λαθραία τσιγάρα
 Συνελήφθη, χθες (8-10-2013) το μεσημέρι, στο Αίγιο, από Αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του  οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και λαθραίων  τσιγάρων.
 Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στην οικία του  34χρονου στο Αίγιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και  κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης, μια ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα  πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου  κατανάλωσης και τρία κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Συνελήφθη  60χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο


Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 350.000 ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (9-10-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 60χρονος ημεδαπός, για οφειλές  προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 60χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο  της παραγωγής χαρτιού εκτύπωσης, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των  351.561,18 ευρώ.
Σημειώνεται ότι, ο 60χρονος είχε καταδικαστεί με αποφάσεις του  Τριμελούς και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών του 2011 και 2010  αντίστοιχα, σε συνολική ποινή φυλάκισης ύψους 30 μηνών και για άλλες  φορολογικές παραβάσεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25  του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3  παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».