«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Αγωγή 65.996,75 στον δήμο Αγρινίου από 19 δημοτικούς συμβούλους της Παραβόλας

Η ιστορία ξεκινά 6 χρόνια πριν όταν δήμαρχος στην Παραβόλα ήταν ο Βασίλης Καπέρδας ο οποίος σύμφωνα με όσα ακούγονται μετά την εκλογή του το 2006 τα «έσπασε» με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τη δική του παράταξη.

Από το 2008 μέχρι το 2010 ο πρώην δήμος Παραβόλας έχει οφειλές προς 19 δημοτικούς συμβούλους ύψους 65.996,75, τα οποία κληρονόμησε ο Καλλικρατικός δήμος Αγρινίου.

Στους δημοτικούς συμβούλους λοιπόν, 19 τον αριθμό ο δήμος δεν πλήρωνε ως όφειλε τις αποζημιώσεις που τους οφείλονται για την θητεία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο παρόλες τις οχλήσεις και τις εντάσεις που έλαβαν χώρα όπως λέγεται στα δημοτικά συμβούλια του τότε δήμου Παραβόλας. Στην Παραβόλα το θέμα έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις και μετά το εξώδικο που έστειλαν στον δήμο Αγρινίου οι 19 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων, έχει γίνει το θέμα της ημέρας. Στην Παραβόλα σχολιάζουν πολύ αρνητικά τη στάση του πρώην δημάρχου και του καταλογίζουν ευθύνες για ...