«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε άμεσα η χθεσινή ληστεία σε βάρος 67χρονου στην Ηλεία

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες ενώ αναζητούνται τρεις ακόμα συνεργοί τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί
Συνελήφθησαν, σήμερα (17-11-2013) τα ξημερώματα, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δυο ημεδαπές γυναίκες (αδελφές), ηλικίας 21 και 17 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για...
διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν τρεις ακόμα αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 55, 31 και 17 ετών οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.
Ειδικότερα οι πέντε δράστες, ενεργώντας από κοινού, προαποφάσισαν και οργάνωσαν ληστεία, με διακριτούς ρόλους ο καθένας, σε βάρος 67χρονου ημεδαπού.
Για το σκοπό αυτό η 21χρονη, κανόνισε χθες το απόγευμα, συνάντηση του παθόντα με την 17χρονη αδελφή της στην Βαρβάσαινα Ηλείας, όπου η 17χρονη οδήγησε τον παθόντα σε αγροτική ερημική τοποθεσία στην οποία είχαν κρυφτεί ο 31χρονος και ο 17χρονος συνεργός τους.
Οι δύο αλλοδαποί, αφού επιτέθηκαν και χτύπησαν τον 67χρονο, του αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 20.000 ευρώ που είχε στη κατοχή του και τράπηκαν σε φυγή με όχημα στο όποιο τους ανέμενε ο 55χρονος συνεργός τους.
Από την άμεση και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και των πέντε δραστών, ενώ από τις έως τώρα αναζητήσεις, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο δράστιδες.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και κρατούνται προκειμένου οδηγηθούν αύριο ενώπιον του κ. Ανακριτή.