«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΥ-ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

Αγρότη - Κτηνοτρόφε
Όλοι στο δρόμο του αγώνα μαζί με το ΠΑΜΕ των εργαζομένων, την ΠΑΣΕΒΕ των αυτοαπασχολούμενων, το ΜΑΣ της νεολαίας, την ΟΓΕ των γυναικών της λαϊκής οικογένειας, να δώσουμε μαζικό και δυναμικό παρόν στην απεργία στις 6 Νοέμβρη.    
Η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που πορεύεται στους αντιλαϊκούς μονόδρομους της ΕΕ – με μνημόνια ή χωρίς αυτά -  σφίγγει σαν θηλιά με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014 – 2020 στο λαιμό των φτωχομεσαίων αγροτών και...
κτηνοτρόφων, επιταχύνοντας το ξεκλήρισμά τους, μειώνοντας δραστικά τα κονδύλια της ΕΕ για τη γεωργία/κτηνοτροφία.
Έρχεται να προστεθεί στις απλήρωτες για μήνες παραγωγές μας, στις τιμές κάτω του κόστους των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων μας,  στο κάθε μέρα αυξανόμενο κόστος παραγωγής, στα ανελέητα χαράτσια , στη φορολογία της αγροτιάς από το πρώτο ευρώ, στα αυξημένα ασφάλιστρα του ΕΛΓΑ χωρίς την κάλυψη όλων των  ζημιών,  που όλα μαζί βαράνε στο ντορό  της συγκέντρωσης γης κ'  παραγωγής σε λιγότερα χέρια «ισχυρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων».
Καλούμε σαν ΠΑΣΥ τους φτωχομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους όλης της χώρας, με τους αγωνιστικούς Αγροτικούς Συλλόγους κ' Ομοσπονδίες, με τις Συντονιστικές Επιτροπές των μπλόκων, με τη παρουσία του κάθε αγρότη και αγρότισσας, να δώσουν στις 6 Νοέμβρη τη δική τους αγωνιστική απάντηση σ’αυτές τις αντιαγροτικές πολιτικές.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !  Χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά σ’αυτούς που φορτώνουν τη δική τους καπιταλιστική οικονομική κρίση στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων, δεν πρέπει να καταδικαστούμε στην ανέχεια εμείς & τα παιδιά μας για να σωθούν τα κέρδη των λίγων.
Να βάλουμε απέναντί μας τις πολιτικές δυνάμεις – συμπολιτευόμενες και αντιπολιτευόμενες - που πίνουν νερό στο όνομα του Μάαστριχτ κ΄ της ΕΕ δίνοντας το «πράσινο φως» για μνημόνια και δανειακές συμβάσεις. Και ας βαφτίζονται μνημονιακές ή αντιμνημονιακές.
Αν δεν τους σταματήσουμε, θα μας γονατίσουν !  

   ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΠΑΣΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ