«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη ένας ακόμα διακινητής ναρκωτικών στην Πάτρα
Κατασχεθήκαν περισσότερα από 180 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (13-11-2013) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 26χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες που αφορούσαν τη διακίνηση ναρκωτικών, εντόπισαν τον 26χρονο να κατέχει ένα...
φιξάκι κοκαΐνης και τον συνέλαβαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε, σε εγκαταλελειμμένο όχημα του δράστη, το οποίο χρησιμοποιούσε ως καβάτζα, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μία συσκευασία κάνναβης βάρους 185 γραμμαρίων καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.
Επίσης κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία ο δράστης χρησιμοποιούσε ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα της Πάτρας
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες μαστροποί και σχηματίστηκε δικογραφία σε άλλες τρεις
Συνελήφθησαν σήμερα (14-11-2013) τα ξημερώματα, στη Πάτρα, στα πλαίσια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 44χρονη ημεδαπή και μια 42χρονη Βουλγάρα, οι οποίες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού.
Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πταίσματος, σε τρεις ακόμα αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 54, 46 και 35 ετών καθότι όπως προέκυψε εκδίδονταν με αμοιβή μέσα σε χώρο του καταστήματος με πελάτες.
Παράλληλα συνελήφθη μια 21χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα χωρίς να κατέχει νόμιμα έγγραφα παραμονής και σε βάρος της θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες σε βάρος των εκδιδομένων γυναικών θα υποβληθούν στο κ. Δημόσιο Κατήγορο. 

Συνελήφθη ένας 29χρονος ημεδαπός στον Πύργο, για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 120.000 ευρώ
Συνελήφθη, χθες (13-11-2013) το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 29χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 29χρονου, εμπόρου αγροτικών προϊόντων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 121.879 ,80 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».