«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε «μπλόκο» στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου (Κόμβος Κατούνας)

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, ενώ κατασχεθήκαν περισσότερα από 95 κιλά κάνναβης

Οι δράστες μετέφεραν τα ναρκωτικά με προορισμό την Αττική
Συνελήφθησαν, σήμερα (2-11-2013) νωρίς το πρωί, στην 100 χ/θ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αντιρρίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 52 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων και δύο ακόμα συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών (κάνναβη).
Ειδικότερα...
σήμερα (2-11-2013) νωρίς το πρωί, οι Αστυνομικοί, τον 47χρονο να κινείται με όχημα, με κατεύθυνση προς Αντίρριο, ως προπομπός σε όχημα που επέβαινε ο 52χρονος και ακολουθούσε σε απόσταση.

Σε ερευνά που ακολούθησε στο όχημα, του 52χρονου, οι Αστυνομικοί βρήκαν στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών και κατέσχεσαν 90 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 96.179 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκαν τα οχήματα των δύο δραστών ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών καθώς και πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Την έρευνα διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.