«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος προέδρου και τριών αθλητών τοπικού σωματείου στην Ηλεία
Οι δράστες πέτυχαν την έκδοση δελτίων συμμετοχής στο πρωτάθλημα προσκομίζοντας πλαστά δελτία ταυτότητας
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου προέδρου αθλητικού σωματείου και τριών αλλοδαπών αθλητών του συλλόγου, υπηκόων Νιγηρίας, ηλικίας 28, 28 και 21 ετών για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση και συναυτουργία.
Ειδικότερα...
ο 45χρονος πρόεδρος, κατέθεσε στη τοπική ένωση αθλητικών σωματείων, αιτήσεις με ψευδή στοιχεία των τριών αθλητών ενώ προσκόμισε και πλαστά δελτία ταυτότητας τους, επιτυγχάνοντας την έκδοση δελτίων για συμμετοχή τους στο τοπικό πρωτάθλημα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί
Συνελήφθη αλλοδαπή στην Ηλεία για κατοχή λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν συνολικά 760 πακέτα με λαθραία τσιγάρα
Συνελήφθη, χθες (19-11-2013) το απόγευμα, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μία 48χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν την 48χρονη και σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία της στο Πύργο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν 760 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου ενώ κανένα από τα πακέτα που κατασχέθηκαν δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.