«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη ένας 59χρονος ημεδαπός στο Αγρίνιο, για  οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 70.000 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (7-11-2013) το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 59χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 59χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο...
της εμπορίας ταπετσαριών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 73.649,37 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, στην Αμφιλοχία, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος τους χρέη προς το δημόσιο πάνω από 510.000 ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα (7-11-2013) το πρωί, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, δύο ημεδαποί, ένας 54χρονος και ένας 57χρονος, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών των δύο ημεδαπών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ως εργολάβοι δημοσίων έργων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 257.248,57 ευρώ έκαστος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Συνελήφθησαν οι γονείς των ανηλίκων που διέπραξαν κλοπή χθες στα Αγιοβασιλιώτικα Αιτωλοακαρνανίας

Οι δράστες αφαίρεσαν από οικία το χρηματικό πόσο των 550 ευρώ

Συνελήφθησαν χθες (6-11-2013) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 31 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων και των συζύγων τους ηλικίας 36 και 40 που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, τρεις ανήλικοι ηλικίας 13, 10 και 8 ετών εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 40χρονης ημεδαπής αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Ο 13χρονος και ο 8χρονος δράστης εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από την παθούσα και της επέστρεψαν μέρος από τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει, ενώ ο 10χρονος τράπηκε σε φυγή.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις προκειμένου εντοπιστούν οι γονείς των ανηλίκων με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο μητέρων τους, λίγες ώρες αργότερα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχθηκε την 31-10-2013 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού

Δράστες είναι ένας 24χρονος και ένας 26χρονος, υπήκοοι Αλβανίας οι οποίοι συνελήφθησαν στα Σπάτα Αττικής


Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχτηκε την 31-10-2013 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, ενώ χθες (06-11-2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, στην αγροτική περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος Σπάτων Αττικής συνελήφθησαν οι δυο δράστες.

Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 24 και 26 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ειδικότερα, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολλογίου, προέκυψε ότι απογευματινές ώρες της 31-10-2013, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, ο 21χρονος Αλβανος συναντήθηκε έξω από κατάστημα, με τον 24χρονο ομοεθνή του. Στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές και ο 24χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το 21χρονο.

Το δράστη συνέδραμε ο 26χρονος ξάδερφος του, ο οποίος βρισκόταν εντός του καταστήματος και όταν επιχείρησαν άλλοι θαμώνες να τον ακινητοποιήσουν, αυτός τους παρεμπόδισε και στη συνέχεια διέφυγαν μαζί.

Οι δράστες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολλογίου.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Πάτρα που έκλεβαν μοτοσικλέτες

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθησαν σήμερα (7-11-2013) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομική Διεύθυνσης Αχαΐας, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα οι δυο δράστες, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα 30χρονου ημεδαπού, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, τις τελευταίες είκοσι μέρες, οι δύο συλληφθέντες είχαν διαπράξει άλλες δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών στην Πάτρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή τους σε παρόμοιες υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μια ακόμα σύλληψη για ναρκωτικά στην Ηλεία

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 60 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (6-11-2013) αργά το απόγευμα, στο Καλλίκωμο Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός  άνδρας, ηλικίας 56 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία, ενήργησαν  έρευνα στην οικία του 56χρονου στο Καλλίκωμο Ηλείας όπου βρήκαν και  κατέσχεσαν δυο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 63 γραμμαρίων  περίπου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Δικογραφία σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 34χρονου ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων
Είχε έρθει σε επικοινωνία με ανήλικη μέσω «skype» και την προέτρεπε να προβεί σε άσεμνες πράξεις
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.
Προηγήθηκε καταγγελία μητέρας 12χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος, μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους, μέσω της εφαρμογή διαδικτυακών συνομιλιών «skype», την προέτρεπε να ενεργοποιήσει την κάμερα της και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, στο πλαίσιο βουλεύματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού με τον οποίο επικοινωνούσε η ανήλικη ήταν ο 34χρονος. 
Κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χθες (06-11-2013) το μεσημέρι, πραγματοποίησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου στην Πάτρα.
Από την επιτόπια έρευνα διαπιστώθηκε ότι είναι ο κάτοχος του επίμαχου αριθμού κινητής τηλεφωνίας καθώς και του λογαριασμού «skype» μέσω του οποίου συνομιλούσε με την ανήλικη.

Παράλληλα, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη ένας 59χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για  οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (7-11-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 59χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 59χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 158.179,77 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για  οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 120.000 ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (7-11-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 35χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας κρεάτων - πουλερικών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 126.005,58 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».