«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η ΟΕΣΒΔΕΝ καλεί τους Εμπορικούς Συλλόγους και τα μέλη τους να συμμετέχουν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ 6-11-2013

 Η  Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων στηρίζει και συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων και την απεργιακή τους κινητοποίηση στις 6-11-2013.
Σήμερα το σύνολο του ελληνικού λαού δέχεται μια άνευ προηγουμένου βάρβαρη επίθεση σε όλες τις εκφάνσεις της οικονομικής και...
κοινωνικής ζωής του.
Το εισόδημα, οι μισθοί, οι συντάξεις, τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, η μόρφωση, η υγεία κλπ, βρίσκονται στο στόχαστρο. 
Τα μνημόνια, οι εφαρμοστικοί νόμοι, οι δανειακές συμβάσεις, στραγγαλίζουν κάθε αναπτυξιακή δυνατότητα της χώρας και λεηλατούν τις υποδομές και τον πλούτο της πατρίδας.
Απάντηση, προοπτική, αλλαγή σελίδας, μπορεί να υπάρξει μόνο με την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής.
Αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο ο κοινός αγώνας των εργαζομένων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας.
Η ανατροπή της βαρβαρότητας και των αντιλαϊκών πολιτικών, μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν απέναντί της βρεθεί το μαζικό, οργανωμένο και αποφασισμένο λαϊκό κίνημα.
Καλούμε τους Εμπορικούς Συλλόγους, τα Διοικητικά Συμβούλιά τους και τους συναδέλφους, την Τετάρτη 6-11-2013 να στηρίξουν και να συμμετέχουν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
             ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ