«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μαθητές του Αρσακείου έψαλλαν τα κάλαντα στο Μανώλη Αγγελάκα

 Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα της Πελοποννήσου και των Κυκλάδων έψαλλαν, αλλά και απέδωσαν στη νοηματική γλώσσα, σήμερα το μεσημέρι, στο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα, οι μαθητές της Α’ και Δ’ τάξης του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας...

 Ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε τα παιδιά, τους ευχήθηκε υγεία και πρόοδο και τους προσέφερε αναμνηστικά δωράκια.
Τους μαθητές συνόδευαν η διευθύντρια Μαρία Τουλιάτου, η μουσικός του Αρσακείου Πέπη Σουβαλιώτη και οι δασκάλες Ελένη Καραλή και Μαρία Αυγερινοπούλου.

 Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Μανώλη Αγγελάκα

Δυο χιλιάδες δεκατρία χρόνια από τη Γέννηση του Χριστού και το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη και ελπίδα προβάλλει πιο επίκαιρο από ποτέ.

 Σε μια δύσκολη περίοδο, κάτω από δυσμενείς οικονομικά συγκυρίες που διανύει η πατρίδα μας και ο κόσμος γενικότερα, οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν μια ευκαιρία για να γεμίσουμε τις καρδιές μας με αγάπη και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που πλήττονται περισσότερο και έχουν πραγματική ανάγκη από συμπαράσταση. Αυτός είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος για να φέρουμε ξανά την ελπίδα στη ζωή μας και να βιώσουμε το πνεύμα των ημερών με αγάπη και αισιοδοξία.

Οι συνεργάτες μου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, και εγώ προσωπικά σας απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές μας για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Δεσμευόμαστε ότι οι υπηρεσίες της ΑΠΔ θα σταθούν στο πλευρό των πολιτών, υλοποιώντας το κεντρικό μας μήνυμα: «Σύγχρονο κράτος στην υπηρεσία του πολίτη».