«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη 35χρονος στο Αγρίνιο, για διεξαγωγή τυχερών ηλεκτρονικών παιγνίων

Κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα

Συνελήφθη, χθες (16-12-2013) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για παράνομη διεξαγωγή τυχερών ηλεκτρονικών παιγνίων.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται και...
ο 54χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται από τις Αρχές.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε κατάστημα κυλικείο με αίθουσα ψυχαγωγίας του 54χρονου στο Αγρίνιο, διαπίστωσαν την εγκατάσταση και λειτουργία δυο ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων τα οποία και κατάσχεσαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Δύο ακόμα αστυνομικές εξορμήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποίησε σήμερα (17-12-2013) το πρωί, δύο ακόμα αστυνομικές εξορμήσεις σε καταυλισμούς στην Ακαρνανία και στην Αιτωλία.

Στην εξόρμηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμούς Ρομά στο Στάδιο Αγρινίου, στο Στράτο, στο Μεσολόγι και στο Αιτωλικό, συμμετείχαν Αστυνομικοί των υπηρεσιών Ασφαλείας Αγρινίου και Μεσολογγίου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της διμοιρίας υποστήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας καθώς και αστυνομικοί από τα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα.

Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν : εκατόν οκτώ άτομα και σαράντα εννέα οχήματα.
Προσήχθησαν : τριάντα τρία άτομα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου και στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.
Συνελήφθησαν : τέσσερις γυναίκες Ρομά ( μία για ρευματοκλοπή, μία για κατοχή κυνηγετικού όπλου και δύο για καταδικαστικές αποφάσεις).
Σχηματίστηκαν : δύο ακόμα ποινικές δικογραφίες σε βάρος ατόμων για ρευματοκλοπή.
Διενεργήθηκαν: δεκαέξι κατ’ οίκον έρευνες.
Βεβαιώθηκαν : Δώδεκα παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Οι Αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν.


Συνελήφθη ένας ακόμα αλλοδαπός διακινητής στην Αιτωλοακαρνανία

Ο 28χρονος Μπαγκλαντέζος μετέφερε με το όχημα του τέσσερις ομοεθνείς του

Συνελήφθη χθες (16-12-2013) το πρωί, στο 24o χλμ της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Ευηνοχωρίου, από Αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 28χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλοι τέσσερις ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα.

Σε βάρος των τεσσάρων μεταναστών, θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τυχόν απέλαση τους, ενώ το όχημα που ο δράστης χρησιμοποίησε για τη μεταφορά τους κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.
 Η Αστυνομία δίπλα στον άνθρωπο

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις μαθητών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία
 Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στις προληπτικές – ενημερωτικές δράσεις που πραγματοποιεί η Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα
 Συνεχίζονται οι ενημερωτικές - προληπτικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε σχολεία της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας σύμφωνα με το πρόγραμμα « Η Αστυνομία δίπλα στον Άνθρωπο ».
 Την προηγούμενη εβδομάδα μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Βάρδας αλλά και μαθητές του 4ο και 6ο δημοτικού σχολείου του Αγρινίου, δέχθηκαν ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδήγησης, από αξιωματικούς των  Αστυνομικών Διευθύνσεων Ηλείας και Ακαρνανίας, ενώ η ψυχολόγος του σώματος συζήτησε μαζί με τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το διαδικτυακό εκφοβισμό ή αλλιώς ‘’cyber bulling’’, καθώς και για τους τρόπους διαχείρισης των συμπεριφορών τόσο των θυμάτων όσο και των θυτών.
 Η ενημέρωση - επικοινωνία πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες των σχολικών συγκροτημάτων και παρακολουθήθηκε από τους μαθητές και τους καθηγητές τους.
Υπενθυμίζεται ότι, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του προληπτικού – κοινωνικού της έργου, πραγματοποιεί ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα « Η Αστυνομία δίπλα στον άνθρωπο » στο όποιο έως τώρα έχουν ήδη συμμετάσχει πολλά σχολεία σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, ενώ σε συνεννόηση με τους αρμόδιους εκπαιδευτικούς φορείς αναμένεται και η εφαρμογή του σε σχολεία της Αχαΐας.


Συνελήφθη ο οδηγός που ενεπλάκη προχθές σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα  στα Καλύβια Αιτωλοακαρνανίας

Ο οδηγός μετά από παράσυρση 46χρονου πεζού είχε εγκαταλείψει  τον τόπο του ατυχήματος

Συνελήφθη χθες (15-12-2013) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 43 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα του οποίου τον τόπο εγκατέλειψε.

Ειδικότερα, προχθές (14-12-2013) πολύ νωρίς το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου – Αγγελοκάστρου, 46χρονος πεζός παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, οποίος αμέσως μετά το ατύχημα τράπηκε σε φυγή.

Για την διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Τροχαίας Αγρινίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 43χρονου την επόμενη μέρα και τη σύλληψη.

Επίσης σε γκαράζ του 43χρονου βρέθηκε και το όχημα που οδηγούσε την ημέρα του τροχαίου ατυχήματος στο οποίο θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Την προανάκριση για τις συνθήκες τέλεσης του τροχαίου ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.


Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι διακινητές στην Αιτωλοακαρνανία

Μετέφεραν με δύο οχήματα δεκατέσσερα συνολικά άτομα

Συνελήφθησαν χθες (15-12-2013) νωρίς το πρωί, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 41 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Επίσης συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, οκτώ Αφγανοί μετανάστες, μεταξύ των όποιων και τρείς ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τυχόν απέλαση τους.

Ειδικότερα, στο 100 χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Αντιρρίου, στο ύψος της Αμφιλοχίας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε δύο επιβατηγά οχήματα, τα όποια οδηγούσαν οι δύο Βούλγαροι και επέβαιναν τρεις γυναίκες ομοεθνής τους και εννέα συνολικά Αφγανοί μετανάστες.

Τα δυο επιβατηγά αυτοκίνητα των διακινητών κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών, ενώ σε σωματικές έρευνες που τους ενεργήθηκαν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των αλλοδαπών προέκυψε ότι ένας Αφγανός κατείχε νόμιμα έγγραφα παραμονής στη Χώρα και σε βάρος  μίας Βουλγάρας, ηλικίας 51 ετών, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για κλοπή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

Επισημαίνεται ότι προχθές το πρωί, στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας συνελήφθησαν ακόμα δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 29 και 20 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε υπεραστικό λεωφορείο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστές ταυτότητες Ρουμανίας και Πολωνίας.


Δραστηριότητα αστυνομικών ελέγχων στο λιμάνι της Πάτρας
Συνελήφθησαν τρεις διακινητές και δεκατέσσερις παράνομοι μετανάστες
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, διακινητών και παράνομων μεταναστών που προέκυψαν από ελέγχους αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο κεντρικό λιμάνι της Πάτρας, το χρονικό διάστημα από 2/12/2013 έως 15/12/2013.
Ειδικότερα συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο λιμάνι της Πάτρας, τρεις αλλοδαποί διακινητές, (ένας Αιγύπτιος, ένας Ολλανδός και ένας Ιρακινός) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για διευκόλυνση μεταφοράς ισάριθμων παράνομων μεταναστών, στην Ιταλία.
Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα κατά τους διαβατηριακούς ελέγχους που η Ελληνική Αστυνομία ενεργεί στο λιμάνι, συνελήφθησαν άλλοι έντεκα αλλοδαποί, (υπήκοοι Συρίας, Παλαιστίνης, Πακιστάν και Νιγηρίας), οι οποίοι επιχείρησαν να μεταβούν ακτοπλοϊκώς στην Ιταλία με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Κατά τους ελέγχους κατασχέθηκαν πολλά πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ένα Ι. Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, ενώ όλοι οι συλληφθέντες παραδόθηκαν στις Λιμενικές Αρχές όπου μετά το σχηματισμό των δικογραφιών σε βάρος τους οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων
Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά και θα ισχύουν όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου
Η ανάπτυξη των μέτρων αποσκοπεί στην οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων
Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την Επικράτεια.
Ο σχεδιασμός των μέτρων εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών και κατευθύνσεων για αυξημένη παρουσία και δραστηριοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας, ώστε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά και θα κλιμακωθούν - κορυφωθούν τις ημέρες μαζικής εξόδου - εισόδου των οχημάτων, από και προς τα μεγάλα αστικά κέντρα και συγκεκριμένα από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και περιλαμβάνει τις βασικές κατευθύνσεις για την ανάπτυξη των μέτρων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς και τις επιμέρους παρεμβάσεις, με βάση τα τοπικά προβλήματα και τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν, ανά ευρύτερη περιοχή ή περιφέρεια.
Παράλληλα ο σχεδιασμός προβλέπει τη διάθεση των αναγκαίων πόρων για την υλοποίηση των μέτρων, καθώς και τον απαιτούμενο συντονισμό και εποπτεία των εμπλεκομένων Υπηρεσιών, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα θα διατεθεί σταδιακά το σύνολο του διαθέσιμου προσωπικού της Τροχαίας, με ενίσχυση και από άλλες Υπηρεσίες. Επιπλέον θα διατεθεί μεγάλος αριθμός περιπολικών και μοτοσικλετών, καθώς και συμβατικών οχημάτων με τον ανάλογο εξοπλισμό (ραντάρ ταχύτητας, αλκοολόμετρα κ.λπ.).
Τα μέτρα οδικής ασφάλειας στοχεύουν στην προληπτική και αποτρεπτική παρουσία, αλλά και στη διενέργεια τροχονομικών ελέγχων και αλκοτέστ για την αντιμετώπιση των «επικινδύνων» παραβάσεων, που αποτελούν τις βασικότερες αιτίες, κυρίως των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων (όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, χρήση κινητών τηλεφώνων, παραβίαση διαχωριστικών λωρίδων κ.λπ.).
Τα κεντρικά σημεία του σχεδιασμού περιλαμβάνουν:
•    Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς ανά 20-30 χιλιόμετρα, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής.
•    Ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.
•    Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις , για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
•    Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.
•    Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί κ.λπ.).
•    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα Τροχαίας, σε περιοχές που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.
•    Παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.
•    Ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.
•    Διενέργεια ειδικών και γενικών ελέγχων από συνεργεία της Τροχαίας, ιδιαίτερα για τη βεβαίωση παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.
•    Συνεργασία και συντονισμό με όλους τους συναρμόδιους τοπικούς φορείς για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, εξαιτίας καιρικών φαινομένων σε όλη τη χώρα (χιονοπτώσεις, κατολισθήσεις, πλημμύρες, παγετοί κ.λπ.)
Η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή την επικειμένη εορταστική περίοδο, υπενθυμίζει και πάλι σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι, η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.
Στο πλαίσιο αυτό συνιστά στους πολίτες:
•    Πριν ταξιδέψουν να κάνουν τεχνικό έλεγχο στο όχημα τους και να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες.
•    Να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να τηρούν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
•    Να σέβονται τις οδικές σημάνσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.
•    Να μη χρησιμοποιούν κατά την οδήγηση κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που αποσπούν την προσοχή τους.
•    Να μην καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά, εφόσον πρόκειται να οδηγήσουν.
•    Να προστατεύουν τα παιδιά που επιβαίνουν στο όχημα, κάνοντας χρήση των παιδικών καθισμάτων.
•    Να «φορούν» απαραίτητα τις ζώνες ασφαλείας, όπως και τα κράνη στις μοτοσικλέτες.
•    Να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες, όπου υπάρχουν ειδικές συνθήκες κυκλοφορίας (παγετός κ.λπ.).
•    Να μην υπερεκτιμούν τις οδηγικές τους ικανότητες και τις τεχνικές δυνατότητες των οχημάτων τους.
•    Να σέβονται και να προστατεύουν τους συνεπιβάτες και τους συνανθρώπους τους που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο, οδηγώντας το όχημά τους με υπευθυνότητα και περίσκεψη.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Επ.Ο. Άρνισσας - Βόρρας, από 9ο χλμ. έως Χ/Κ Βόρρας

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.
Α. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Επ.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Επ.Ο. Αμφίκλειας – Παρνασσού, από 12ο χλμ. έως Χ/Κ.

Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή στιλέτου σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Συνελήφθη προχθές (15-12-2013) το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 33 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, παράνομη κατοχή μαχαιριού και αντίσταση.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 33χρονο, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα «Παναγιάλειος – Φωστήρας» στο Αίγιο, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι - στιλέτο.

Ο συλληφθείς, ο οποίος κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.