«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Έκθεση Φωτογραφίας στο Μεσολόγγι, της κορυφαίας φωτογράφου, Κλαίρης Μουσταφέλλου!

 Στο On The Road café, στον πεζόδρομο Μεσολογγίου, φιλοξενείται μια σημαντική  Έκθεση Φωτογραφίας της κορυφαίας ελληνίδας φωτογράφου, Κλαίρης Μουσταφέλλου (National Geographic, Καθημερινή, Έθνος ) με θέμα «Τα παιδιά του κόσμου»!

Τα ζωογόνα χαμόγελα και τα ανόθευτα βλέμματα των παιδιών του κόσμου αναμένεται να προσδώσουν μία ευχάριστη νότα κατά τη διάρκεια των Γιορτών, στην πόλη μας!
Ένα ταξίδι χρωμάτων και συναισθημάτων από την Ελλάδα ως....
την Ινδία και από την Ισπανία ως το Αζερμπαϊτζάν που επαναπροσδιορίζει την σχέση του θεατή με την παιδική αγνότητα, ταυτόσημη παντού, αιώνια αληθινή, μαγνητική!

Κλαίρη Μουσταφέλλου
Η συνεχής αναζήτηση της ταξιδιωτικής φωτογραφίας μέσα από την απαράμιλλη ομορφιά καταγραφής τοπίων σε συνδυασμό με μία έντονη ανθρωποκεντρική προσέγγιση, έχει κατατάξει την Κλαίρη Μουσταφέλλου ως μία εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων του είδους, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Στην 25ετή καριέρα της έχει συνεργαστεί με κορυφαία έντυπα του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ όπως το National Geographic και το Conde Nast Traveller, ενώ παράλληλα υπήρξε βασική φωτογράφος των ταξιδιωτικών οδηγών «Ανακαλύψτε την Ελλάδα» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και «Εξερευνήστε την Ελλάδα» του ΕΘΝΟΥΣ. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευτεί στα σημαντικότερα έντυπα της Ελλάδας όπως το
ΓΕΩτρόπιο, PASSPORT, ΕΨΙΛΟΝ, ΒΗΜΑgazino κ.α.
Εκθέτει τα έργα της στις γκαλερί του κόσμου, καθώς η θεματολογία της έχει να επιδείξει μικρά έργα τέχνης από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Την έκθεση μπορούν  να επισκέπτονται μικροί και μεγάλοι,   κατά την εορταστική περίοδο, στον Πολυχώρο-cafe On The Road, για να θαυμάσουν τις «φορτωμένες» με πλούσια συναισθήματα,  φωτογραφίες της  Κλαίρης Μουσταφέλλου!


Μεσολόγγι, Πεζόδρομος Ντολμά & Μακρή
Διάρκεια έκθεσης: 21 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου.
Ώρες: 09.00 π.μ. -  11.00 μ.μ.
Καλά Χριστούγεννα & Καλές Γιορτές!!!
Χαρούμενο & Ευτυχισμένο το 2014!!!

Γ.Π.