«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το Ε.Κ. Αγρινίου καταγγέλλει τις καταδίκες Χαλυβουργών και Αγροτών!

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Α καταγγέλλει στους εργαζομένους κ’ το λαό της περιοχής τις απαράδεκτες προκλητικές δικαστικές αποφάσεις τόσο στους χαλυβουργούς που καταδικάζει σε 21 κ΄23 μήνες φυλάκισης 24 χαλυβουργούς για τον μεγαλειώδη 9μηνο απεργιακό τους αγώνα όσο και τις ποινές φυλάκισης 8 μηνών που επέβαλε το μονομελές πλημμελειοδικείου Αγρινίου σε βάρος 6 αγροτών της Αιτ/νιας που δικάστηκαν την Παρασκευή 11 Απρίλη για την συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2009 ενώ πήρε αναβολή η εκδίκαση άλλων τεσσάρων αγροτών για την συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του 2010.
Οι αποφάσεις της αστικής δικαιοσύνης είναι...
γέννημα του δόγματος «νόμος και τάξη» της συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) σηματοδοτούν την συνέχιση της όξυνσης της επίθεσης του κεφαλαίου και  των κυβερνήσεων του. Η υλοποίηση των αντιλαϊκών νόμων, των βάρβαρων μέτρων της πολιτικής του κεφαλαίου και της ΕΕ συνοδεύεται με δυνάμωμα των κατασταλτικών μέτρων .
Καλούμε τους εργαζόμενους τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα της της περιοχής (σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο σε κάθε τόπο κατοικίας) να απαντήσουν αποφασιστικά σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς . Να στείλουν μήνυμα παντού σε δικαστές κυβέρνηση, κεφάλαιο  κ’  στους μηχανισμούς του ότι τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τον αγώνα του λαού για την υπεράσπιση της ζωής του.
Με την πάλη μας δυναμώνουμε την λαϊκή συμμαχία
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει
Κάνουμε πράξη το σύνθημα ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΟ  ΔΣ