«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 16χρονη για διακεκριμένη κλοπή από εκκλησία στο Αγρίνιο
Η δράστιδα αφαίρεσε ένα τάμα και δυο δακτυλίδια από το τέμπλο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας
Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, χθες (26-4-2013) το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια αλλοδαπή γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 16 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα...
η δράστιδα μετέβηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Αγρίνιο, όπου προσποιούμενη ότι προσεύχεται, αφαίρεσε από την εικόνα της Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στο τέμπλο του ναού, ένα ασημένιο τάμα και δυο δακτυλίδια, το ένα χρυσό και το άλλο ασημένιο, που ήταν δεμένα σε αυτό.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο Ναό και συνέλαβαν την 18χρονη ενώ στην κατοχή της βρήκαν το τάμα και τα δακτυλίδια που είχε πριν λίγο αφαιρέσει.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ τα κλοπιμαία παραδόθηκαν στον νεωκόρο του Ιερού Ναού. 
Συνελήφθη 32χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πάτρα
Ο δράστης έπληξε με μαχαίρι στο θώρακα 37χρονο ημεδαπό
Συνελήφθη χθες (26-4-2014) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα ο παθών κατά την επίσκεψη του σε 53χρονο ημεδαπό στην Πάτρα, συνάντησε μέσα στο σπίτι το δράστη, ο οποίος λόγω προηγούμενου επεισοδίου μεταξύ τους, του επιτέθηκε και εξωτερικά της οικίας, τον έπληξε με μαχαίρι πολλές φορές στο θώρακα.
Για τη σύλληψη του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και τη σύλληψη του ενώ ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο Άγιος Ανδρέας όπου και παραμένει νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική.
Επισημαίνεται ότι προχθές (25-4-2014) στην οδό Ευβοίας στην Πάτρα, είχε σημειωθεί επεισόδιο - καυγάς μεταξύ του δράστη και του παθόντα και ενός ακόμα 30χρονου ημεδαπού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.