«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Επαφές και συζητήσεις με τους τοπικούς φορείς

Συνεχίζονται οι συναντήσεις – συζητήσεις της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με τους συλλόγους, φορείς και υπηρεσίες της Ναυπακτίας.
Σε αυτά τα πλαίσια και σε πολύ καλό κλίμα, ομάδες στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο, συναντήθηκαν με τους παρακάτω...

Δευτέρα 31 Μαρτίου, συνάντηση με το δ.σ. του συλλόγου «Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές».
Στην συζήτηση κυριάρχησαν τα θέματα του πολιτισμού, της καλής συνεργασίας του δήμου με τους πολιτιστικούς φορείς, η στόχευση στην δημιουργία εμπλουτισμένου ετήσιου πολιτιστικού ημερολογίου, η συντήρηση των πολιτιστικών υποδομών αλλά και η δημιουργία νέων. Ο Τάκης Λουκόπουλος επεσήμανε την πολύ μεγάλη σημασία που έχει για τον ίδιο και την Ενωτική Πρωτοβουλία η πολύ καλή συνεργασία με ανθρώπους, που προσφέρουν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν, εθελοντικά και χωρίς υλικές αμοιβές στην παραγωγή πολιτισμού στον τόπο μας.
Τετάρτη 2 Απριλίου, συνάντηση με το δ.σ. του Κοινωνικού Ιατρείου.
Στα γραφεία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας έγινε η συνάντηση με τα στελέχη του Κοινωνικού Ιατρείου μετά από αίτημα που διατυπώθηκε από το δ.σ. του Ιατρείου. Ο Τάκης Λουκόπουλος ευχαρίστησε το δ.σ. για το έργο τους, αφού προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο χωρίς προσωπικές απολαβές. Από την μεριά του δ.σ. τονίστηκαν οι σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης και ότι η αλληλεγγύη των πολιτών είναι απαραίτητη. Στο Κοινωνικό Ιατρείο θα περιθάλπονται άνεργοι, ανασφάλιστοι και άποροι. Υπάρχει μεγάλη προσφορά από γιατρούς και εθελοντές, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία του. Το Ιατρείο ζητά περισσότερους εθελοντές στην λειτουργία του και συνεργασία με τον δήμο Ναυπακτίας. Από την μεριά της Ενωτικής Πρωτοβουλίας έγινε σαφές ότι θα σταθεί δίπλα σε κάθε δομή αλληλεγγύης, γνωρίζοντας ότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες.
Την Πέμπτη 3 Απριλίου ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Τάκης Λουκόπουλος επισκέφθηκε το κοινωνικό παζάρι που διοργανώνει το Ε.Κ.Ν.Δ.,  και η  Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας  σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας
Το γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.