«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Απεργιακή Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο (Φωτο-Βίντεο)

 Απεργιακή Συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ σήμερα στις 10 π.μ. στην Κεντρική πλατεία Αγρινίου.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στους συγκεντρωμένους απεργούς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας Σπύρος Κοτοπούλης.
Κεντρικός ομιλητής το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Κώστας Μαργιώλης.
 Ο Κώστας Μαργιώλης καταφέρθηκε με σφοδρότητα στη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Ευρωπαϊκή Ένωση που επιτίθονται στο λαό για να σώσουν τα κέρδη των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών...
 Κυβέρνηση-Ε.Ε. καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθιερώνουν μισθούς πείνας των 586 ευρώ μεικτά με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, πετσοκόβουν επιδόματα και τριετίες, εκτοπίζουν βίαια τους αυτοαπασχολούμενους. Εξασφαλίζουν πάμφθηνη εργατική δύναμη, ανοίγουν νέα πεδία κερδοφορίας στο κεφάλαιο.
 Μονόδρομος και διέξοδος για το λαό είναι να πάρει την οικονομία και την εξουσία στα χέρια του, για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του!
Στην απεργιακή μάχη, στη μάχη των εκλογών, ένας είναι ο αντίπαλος-η πλουτοκρατία- και βρίσκεται παντού: στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην κυβέρνηση, στην Περιφέρεια και τον Δήμο.
 Μία και η απάντηση: Λαϊκό μπλόκο στην ΕΕ και στις δυνάμεις που τη στηρίζουν!
Τέλος ο Κώστας Μαργιώλης κάλεσε το λαό σε ανυποχώρητη πάλη για το χτίσιμο της Λαϊκής Συμμαχίας!
 Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.


Η πορεία κατέληξε στην κεντρική πλατεία απ’ όπου ξεκίνησε και οι συγκεντρωμένοι έδωσαν ραντεβού για αύριο το βράδυ στις 9 εκεί όπου θα μιλήσει ο Γ.Γ. του Κ.Κ. Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δημήτρης Ντόκας