«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος κατήγγειλε Την προσπάθεια συγκυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια!


Την προσπάθεια συγκυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια για την ασκούμενη πολιτική κατήγγειλε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα, δεύτερη μέρα της συζήτησης, στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και συναφείς ρυθμίσεις».
Ο κομμουνιστής βουλευτής επισήμανε ότι....
συγκυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση θα καταφεύγουν σε ζητήματα παρωνυχίδες για να οξύνουν την αντιπαράθεσή τους και να συγκαλύψουν αφ' ενός τη συμφωνία τους στις ανάγκες στήριξης της πορείας ανάκαμψης της καπιταλιστικής οικονομίας, των αναγκών κεφαλαίου και των στρατηγικών επιλογών της ΕΕ και αφ' ετέρου τους πραγματικούς υπαίτιους της κλιμάκωσης της επίθεσης που βιώνουν λαός και εργαζόμενοι.
Υπογράμμισε πως οι αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο δεν έχουν σχέση με το δημοσιονομικό κενό, ούτε οι μαζικές απολύσεις. Αυτά είναι πάγιες αξιώσεις των βιομηχάνων, που επιζητούν μέτρα για την αναπαραγωγή μιας πολύ φθηνής εργατικής δύναμης χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στο όνομα της κερδοφορίας των μονοπωλίων. 

Δείτε κι ακούστε ακόμα....